Klimbos Zeeuwse Helden – Westenschouwen

  • 0

Klimbos Zeeuwse Helden – Westenschouwen

Steek je de Oosterschelde over richting Burgh-Haamstede, dan passeer je eerst het dorpje Westenschouwen. Buiten de gezellige terrasjes en een uitgestrekt strand is het dorp een ideale uitvalsbasis om het aangrenzende bosgebied te ontdekken. Voor avonturiers is het klimbos “Zeeuwse helden” een absolute must.

Daag jezelf uit en kies uit de 5 uitgebreide parcours, elk met een specifieke moeilijkheidsgraad. Elke route is een combinatie van wiebelbruggen, ziplines, trapladders en andere klimonderdelen. Je wordt steeds dubbel gezekerd met degelijk materiaal, dus een eventuele misstap is geen enkel probleem. Kinderen vanaf 8 jaar en +1.30 m mogen mee klimmen. Kleine klimmertjes vanaf 5 jaar en +1.15 m mogen aan de slag op een aparte kids route. Plezier verzekerd voor iedereen! Iedereen start steeds op het oefenparcours, onafhankelijk van welke route je ook gaat klimmen.

Praktische info en reservaties via http://www.klimboszeeuwsehelden.nl/

Het klimbos kan je best bereiken via parkeerplaats De Rotonde (GPS: Duinpad 1, 4328 PK Burgh-Haamstede). Van daaruit is het slechts 10 min. stappen.


Leave a Reply

Zoeken op categorie

Heb je nog vragen?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.